
Producent
Cena
-
od
do
Jakie słowo przychodzi na myśl, gdy każdego dnia smarujemy kromkę chleba masłem? Rutyna. Ono odzwierciedla ten stan. Nie żebyśmy nie lubili prawdziwego masła, ale przychodzą takie momenty, gdy chce się spróbować czegoś innego. Sięgnąć po smak, który przywołuje na myśl dzieciństwo albo wyjątkowe okazje. Chwytamy zatem słodkie i kaloryczne smarowidła, choć zdajemy sobie sprawę, że nie jest to dobry wybór. Czy trzeba w ogóle z nich zrezygnować?
Na półkach dużych marketów nie uświadczymy wyboru, który będzie dobrym połączeniem smacznego kremu i zdrowych składników. To dlatego przygotowaliśmy ofertę, w której zagościły kremy bez cukru. Jeszcze smaczniejsze, pożywniejsze i o ulubionych smakach, ale pozbawione substancji, która poza słodyczą, nie oferuje nic więcej, a wręcz działa niekorzystnie na organizm. Cukier to nasz wróg, w każdym wieku. Sprzyja próchnicy, jest kaloryczny, źle wpływa na metabolizm, negatywnie oddziałuje na układ krwionośny. Jeszcze więcej szkody wyrządza osobom będącym na diecie, diabetykom i sportowcom, dlatego jest niewskazany w naszym codziennym jadłospisie.
Proponujemy kremy do smarowania bez cukru – orzechowe, czekoladowe, ale i sezamowe. Trzy klasyczne smaki, ale w wydaniu o znacznie mniejszej liczbie kalorii. Zdecydowanie zdrowsze, choć wciąż słodkie.
Kremy bez cukru to nie zamienniki ich tradycyjnych odpowiedników. To po prostu najlepszy wybór słodkiego smarowidła, które konsystencją, zapachem i smakiem, doskonale odzwierciedla ulubione produkty. Wystarczy wybrać jeden z nich albo i wszystkie, urozmaicać sobie weekendowe śniadania lub postawić na nieco odmienną formę deseru. Kremy do smarowania bez cukru – na kromkę chleba i nie tylko, w dowolny sposób, bez wyrzutów sumienia.